Про це він розповів на своєму каналі.

«Його меседж і посил такий: не можна ситуацію на фронті бачити через призму назв населених пунктів, як у нас Мар’їнка. Я кажу всі попередні дні, що вона зруйнована. Що ви хочете? Вона знищена. Тобто цей населений пункт ворог знищив. Утримувати населений пункт у руїнах не є можливим, це складно зробити», - розповідає Олександр Мусієнко.

Тому, стверджує він, ЗСУ роблять абсолютно правильно, коли відходять на позиції і звідти тримають оборону, знищуючи ворога, тому не треба труситися над Мар’їнкою чи над іншим містом. До того ж, зауважує експерт, шойгу вже звітував путіну, що вони взяли Мар’їнку, але це не дає російським військам можливості здійснити оперативний або стратегічний прорив на фронті.

«Те ж саме стосується Авдіївки. Я постійно кажу про те, що Авдіївка вже виконала свої задачі з оборони, там знищено величезну кількість ворога, близько 15 тисяч живої сили щонайменше, кількасот одиниць техніки, артилерії і різних видів озброєння. Ворог несе постійні втрати, він сковує там свої сили, їм так само не просто і важко», - пояснює Олександр Мусієнко.

До того ж, підкреслює експерт, наші сили вже героїчною обороною Авдіївки досягли багатьох результатів. Тому, констатує він, коли Залужний каже, що, можливо, через 2-3 місяці ЗСУ потрібно буде відійти від Авдіївки або її може захопити ворог, це правильно.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фаріон прокоментувала скандал із Жоріним і заявила, що причина цьому – не різкість її формулювань, а правда, яка насправді завжди гірка.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи будуть обстріли на Новий рік.