Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Більшість тез не потребує коментування, тому що повторює російську пропаганду. От і все. Володимир Зеленський – не єврей, а громадянин України, президент України. Ось знайдіть у нього хоча б одну згадку, що він єврей, де сам ідентифікує себе як єврея. Він громадянин України та президент України, і він довів, що є українцем. До чого тут єврей? Це дуже дивна стаття, яка викликає багато сумнівів», – пояснює Володимир Фесенко.

Щодо пакету допомоги для України, зазначає він, то це ще й пакет допомоги для Тайваню та Ізраїлю, це теж не проголосовано ще й за величезного ізраїльського лобі. І розбіжності тут, констатує експерт, не через Україну, а через кордон з Мексикою, посилення міграційного законодавства США та передвиборчої боротьби між демократами та республіканцями.

Принагідно гість програми звертає увагу на те, що речник Нижньої палати Конгресу Джонсон, який не просто республіканець, а й трампіст, привітав українців з Різдвом 25 грудня. Як він розповідає, дискусія про перенесення дати в Україні тривала давно, це рішення – відображення позиції громадської думки, а не результат тиску ззовні.

«Теза путіна про штучність України. Мільйони українців її спростували тим, що захищають свою країну. Якби це була штучна країна, вона впала б за 1-2 дні, навіть не 3. А українці захищають свою країну і підкреслюють свою ідентичність. Тезу про те, що це штучна країна, путін повторює давно, але лише демонструє своє незнання історії. Дивно, що американське видання повторює дурну та пропагандистську тезу путіна», - робить висновок Володимир Фесенко.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сєрков розповів, чи треба жінкам вставати на військовий облік.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, про що Залужний попередив нас на брифінгу.