Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

На найближчий тиждень буде повторення масованого обстрілу на території України?

У них у планах це 100% є. Їм треба ще щось підтягнути, стягнути, бо витратили дуже багато.

Вони пішли іншим шляхом, ну, це новий старий шлях, те, що ми знаємо, коли пів дня звучить повітряна тривога, коли неможливо щось зробити, закриті певні структури, потім затихає і потім може бути досить потужний обстріл. Тобто дивіться, тут небезпека йде, небезпека залишається.

Тут ще й потріпати нам нерви. Те саме, як і вночі звучить повітряна тривога. Це щоб ми не спали, щоб ми нервували, і все одно вони там хоч пару дронів запустили. Тобто небезпека залишається, у планах вони мають. Зараз вони стягують ресурси.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Тобто вони робитимуть повторення?

Період часу – тиждень, може, більше. Вони не встигають трохи. Але так, бажання у них величезне. Розумієте, їх вибішує ППО.

Диявол – велика небезпека. Їм потрібні жертви насамперед через обстріли. А тут у нас захист стоїть. І ось це сказ, бо це не так, як раніше, що вони запускали масовано, велика кількість дорогих ракет, куди вони тільки не летіли. А тепер їх мало, цих ракет, вони їх бережуть і їм потрібні конкретні цілі.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya повідомила, що через великий біль в Україні зараз виникла велика духовність.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, як люди мають змінитись у 2024 році.