Про це він розповів на своєму каналі.

«Перше – Україна нарешті має отримати Taurus, ATACMS, більше Storm Shadow, SCALP-EG, більшу кількість снарядів і взагалі зброї, щоб мати змогу потужно наносити удари по ворогові на всю побудову їхніх оборонних порядків», - зазначає Олександр Мусієнко.

По-друге, стверджує експерт, нам потрібно посилити ППО і ПРО, йдеться вже не тільки про протиповітряну оборону, а й про протиракетну оборону, тому що виклики зростають. На його думку, ці додаткові системи мають бути розміщені на території України і на українсько-польському кордоні.

«В Україні та у Польщі мають з’явитися системи THAAD, тобто системи, які відповідають за раннє виявлення і збиття балістичних ракет, зокрема, тих, які оснащені ядерними боєзарядами, боєголовками», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Також, зазначає він, Україна має бути інтегрована у загальну систему протиповітряної оборони і повітряної безпеки країн ЄС, адже виклики і загрози для Європи зростають, зміщується кордон можливого конфлікту, зокрема, ядерного. Окрім цього, додає експерт, ядерну зброю США потрібно розмістити на території Польщі, про що раніше говорив Дуда, а у перспективі ядерна зброє має бути і в Україні.

Популярні новини зараз
Тарифи на тепло змінять, попри мораторій: скільки доведеться платити Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, що змушує росіян турбуватися найбільше.

Також Знай.ua писав про те, що Антонюк розповів, які уроки варто винести з подій на фронті за 2022 і 2023 роки.