Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Хочу запитати щодо Дніпра, Харкова та Херсона. Ми з вами говорили, що січень буде дуже пекельним, лютий – більш-менш затишшя, а у березні знову буде щось дуже потужне та страшне. Що чекає на ці міста?

Можу сказати, що у Харкові буде все сумно, у Харкові не варто залишатися, до кінця березня з Харкова бажано їхати. Харків стиратимуть з лиця землі килимовими бомбардуваннями, тобто будинок за будинком вони методично знищуватимуть. Як ви вважаєте, безпечно там перебувати людям?

І другий момент. Чи допоможе це перемозі росії у воєнному плані? Звісно ж, не допоможе. Тому що вже зараз ви побачите дуже сильні зміни, які відбудуться в інших країнах. Інші країни почнуть активно надавати допомогу Україні. І особливо це стосуватиметься скандинавських країн.

А якщо говорити про Дніпро?

Популярні новини зараз
Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Дніпро теж чекають обстріл. Не такі страшні, як Харків, але обстріли будуть протягом січня.

У Херсоні теж буде не весело, все те ж продовжуватиметься. Але з Херсоном у нас є дуже добрі новини, що навесні, десь до квітня вже буде повна деокупація Херсонської області.

Одеса?

В Одесі все буде гаразд. Одеське ППО справлятиметься, хоча саме зараз метою одеських обстрілів є саме місця знаходження ППО та порт. Тобто цілі незмінні, проте Одеса впорається. В Одесі не буде величезної кількості смертей та втрат, Одеса впорається.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, яким містам загрожує наступний ракетний обстріл.

Також Знай.ua писав про те, що Gaya розповіла, як зміниться Україна у 2024 році.