А загалом такими наборами будуть забезпечені 50 тисяч захисників.

Про це повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний.

"Передали тисячу теплих наборів легендарній 72 бригаді імені Чорних Запорожців. Ці героїчні хлопці боронили Київ, тривалий час стримували ворога під Бахмутом та Вугледаром. І зараз б’ються з окупантами на одному з найгарячіших напрямків", - повідомив Артур Палатний.

Загалом волонтерський штаб підготував обігрівчі набори для 50 тисяч військових на передовій.

"Українська команда" завершила збір на теплі набори для захисників. Разом з вами ми забезпечуємо обігрівчими наборами 50 тисяч наших воїнів. Дякую кожному за ваше тепло нашим захисникам та захисницям! Тепер нашим точно буде тепло, а ворогам пекло!" - зазначив керівник "Української команди".

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" передала понад тисячу обігрівних наборів Третій штурмовій бригаді, 130 та 204 батальйонам тероборони Києва та іншим бойовим підрозділам.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення волонтерський штаб надав допомогу понад 150 військовим підрозділам. В тому числі дронами, спорядженням, ліками, оптичними приладами тощо.