Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Скільки нам потрібно пройти досвіду? І які найближчим часом найбільші перешкоди на шляху?

Ми вже маємо досвід, ми два роки вже цей досвід набуваємо. Коли ця страшна війна сколихнула наш народ, у свідомості дуже багатьох людей це відбулося. Які перешкоди? Головне в цьому – не зупинитися, у цьому єднанні, любові, прекрасному потягу бути разом, відроджувати, робити, кожен у своїй сфері відновлювати. Головне – в цьому не зупинитись.

Знаєте, коли почалась зневіра? Я просто відслідковую. Оскільки у мене велика кількість клієнтів, я дивлюсь, як працює психосоматика людей протягом цих двох років. Спочатку це були великі страхи. Потім вони почали зменшуватись, зменшуватись, зменшуватись, трошечки заспокоєння. Але це не про те заспокоєння душевне, на жаль, а таке, що якось, можливо, воно розсмокчеться, як воно часто у нас буває.

І після цього починається зневіра. Зневіра починається там, де ми заспокоюємося і далі не робимо ті самі кроки. Тобто коли ми не ростемо, немає точки «стоп», немає точки «нуль». Ми або падаємо, або потихесеньку ростемо.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Коли ми щодня свій дух, свою ментальність, свою любов, свою душевність і свій потяг до розвитку не робимо маленькими кроками, ми починаємо падати. Зневіра. Я бачу, що в цьому найбільший, можливо, ворог. Він хитрий і дуже підступний. І це не ті вороги, про яких ми думаємо.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, як близько війна росії з Китаєм проти США та Європи.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, хто буде наступним президентом США та чи підтримає він Україну.