Про це він розповів на своєму каналі.

«Вона може завершитися у військовому вимірі або призупинитися саме у військовому вимірі. Але, якщо навіть вона призупиниться так, а не зміниться російська політика, не зміняться їхні так звані еліти, не зміняться підходи до розуміння ситуації, то все одно ця війна і протистояння буде тривати», - зазначає Олександр Мусієнко.

За словами експерта, це випливає з різних досліджень, які видають європейські, американські Think tank, із заяв європейських політиків, адже вони готуються до того, що якраз може бути пряме військове зіткнення з росією у майбутньому. Як він підкреслює, хоч називаються і різні часові проміжки, але ж вони називаються.

«Тобто вони не говорять про швидке закінчення цієї війни. Тому до того, що говорить Трамп, треба ставитися як до його передвиборчої риторики у притаманній манері, що ми укладемо угоду і все доволі швидко зміниться, закінчиться і все стане дуже легко», - пояснює Олександр Мусієнко.

Принагідно експерт згадує і саме президентство Трампа, як його адміністрація активно взялася вирішувати проблему з Північною Кореєю, але значного прогресу не досягла, це стосується й інших аспектів його політики. До того ж, додає він, Трамп зустрічався із путіним у Гельсінкі, оглядачі сказали, що тоді американський президент не дуже впевнено і переконливо виглядав.

Популярні новини зараз
Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, чи позбавлять депутатів броні від мобілізації.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому у Криму стався блекаут.