Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я думаю, що це спеціальна операція. Думаю, що вони так спланували, щоби потім пред’явити це нам. Якби в цьому літаку була би дійсно велика кількість людей, про що було сказано неодноразово, а ми бачили тільки 2 тіла, тому я вважаю, що не було там ніяких наших полонених», - зазначає Георгій Біркадзе.

Принагідно він згадує, що Симоньян вкинула вже навіть списки з іменами людей, які нібито були на літаку. Тим не менш, підкреслює експерт, це ж не офіційна особа від Міноборони, а пропагандистка з телебачення, яка постійно щось вигадує, розповідає, як потрібно брати Київ за 3 дні, і оголошує Третю світові війну.

«І хочу сказати про офіційну заяву наших Сил, що цей літак скоріш за все віз зброю, тому що цей літак розрахований на перевезення людей також і зброї. Скоріш за все вони везли ракети для С-300», - зауважує Георгій Біркадзе.

До того ж, додає він, у нас в Міноборони вже чітко заявили, що ЗСУ й далі будуть збивати російські літаки. І це факт, підкреслює експерт, адже ми вже побачили збиття А-50 та інших літаків, а далі буде тільки більше. Тому, констатує він, слухати російські пропагандистські історії про військовополонених взагалі немає сенсу.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кінах заявила, що наші українські діти, які постраждали через війну, насправді дуже талановиті, і їх потрібно любити, поважати і допомагати їм.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як довго проросійський Фіцо ще буде прем’єром.