Про це він розповів на своєму каналі.

«Я не знаю, який компромат у кремля на Орбана, він якийсь є, ясна річ, але кремль не дасть стільки грошей Угорщині, скільки дає зараз Євросоюз. А обіцянки партії Орбана ґрунтуються на тому, що потрібно допомогти фермерам, сільському населенню, а це йде за кошти дотацій Європейського Союзу. Угорщина все не потягне», - пояснює Олександр Мусієнко.

Принагідно експерт згадує, що не так давно був в Угорщині, їздив дорогами і бачив, які там підприємства з’являються. За його словами, там нема назв угорських компаній, зате багато німецьких, зокрема, Rheinmetall, тобто це говорить про інтегрованість саме у Європу.

«Тому росія не може мати вирішальний (ред. – голос), вона може мати вплив на Орбана, але Орбану піти проти ЄС – це означає залишитися фактично одинаком у дуже непевній ситуації. Це Трамп може собі дозволити сказати, що їм не треба Європа, тому що Трамп розуміє, що це Сполучені Штати. Ви розумієте, це величини абсолютно не співмірні», - міркує Олександр Мусієнко.

До того ж, додає він, маємо приклад Фіцо, маємо поставки артилерії зі Словаччини. А все тому, пояснює експерт, що на тих же заводах, які виробляють Zuzana, працюють виборці Фіцо, а просто так ти самохідну артилерійську установку не продаси, вона потрібна тільки там, де йде війна.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що може дати Україні дронова коаліція.

Також Знай.ua писав про те, що Шатилович розповів, по яким містам росія битиме ракетами з Північної Кореї.