Про це він розповів на каналі “Контекст”.

“Основною подією лютого для українців буде ухвалення нового закону щодо мобілізації. Раніше в законопроекті мали прибрати норму, яка дозволяла відправляти повістки електронною поштою, бо проконтролювати це неможливо. Також неможливо з’ясувати, чи отримала людина саме таку повістку”, - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, також депутати мали відмовитися від ідеї мобілізувати людей з третьою групою інвалідності. Як зазначив Едуард Гльоза, усіх цих аспектів у новому документі нібито немає, але тільки після голосування ми зможемо дізнатися, з якими правилами нам доведеться тепер жити.

“Голосувати за документ народні депутати планують 6 лютого, це в першому читанні. А в цілому - десь у середині лютого, тому тут залишається тільки чекати”, - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, чиновників та депутатів хочуть відправити в окопи: будуть мотивувати українців.

Також Знай.ua повідомляв, що українець запевняє, що його викрали ТЦК та відправили служити не дивлячись на невиліковну хворобу.