Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, на питання про закінчення війни з росією не можна дати коротку просту відповідь, тим паче треба розуміти, що ми маємо на увазі під перемогою. Якщо ми говоримо про формулу Зеленського за будь-яку ціну вийти на кордони 1991 року, міркує він, то це довго, а відновлення кордонів 23 лютого 2022 року вже більш реалістично, це може відбутися через рік-півтора.

«Навіть якщо ми вийдемо на кордони 1991 року, це ще не перемога. Чому? А хто сказав, що після цього ракети з Каспійського моря не перестануть літати? А хто сказав, що після цього з російської території не будуть запускати по нас чергові і чергові ракети? Тобто війна закінчиться тоді, коли Україна зробить власну зброю помсти», - пояснює Юрій Луценко.

Як зазначає ексгенпрокурор, він говорить про ракетну програму, яку почали реанімувати при Порошенку. Зокрема, розповідає він, це ракета «Гром», яка мала летіти 1,5 тисячі кілометрів із можливість 2 тисячі, а це москва, «Вільху», яка фактично і є HIMARS, «Нептун», який насправді той самий Taurus. Програму заморозили у 2019 році, зазначає гість програми, і треба її відновлювати.

«росія вгомониться тільки тоді, коли на кожну їхню ракету буде відповідь двома нашими. Чи це реалістично? Так, це реалістично. Це практично можливо, бо ці ракети ми всі бачили у дії. Крейсер «Москву» збив хто? «Нептун». Разом, до речі, з нашою ж гарматою «Богдана», яка там допомагала», - підсумовує Юрій Луценко.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко прокоментував приєднання Великобританії та Швеції до коаліції дронів для України і розповів, за якими напрямками вона буде розвиватися.

Також Знай.ua писав про те, що Кінах розповіла про важливість допомагати дітям у часи війни.