Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давай подивимося Дніпро, Дніпропетровська область.

Хакерські атаки, системи якісь ламати бути. А я казала раніше, до речі, про Monobank. Було вже, і ще будуть спроби захоплення інформації.

Летіти буде, але наші військові будуть відбивати. Небезпечно, офіційна будова… Знову йде якась інформація юридичного характеру. Намагання обстрілювати сильними ракетами, швидкими. Дрони. Нові дрони. Спробують переналаштувати, щоб система, яка прораховує, не прорахувала. Щось думають. росіяни будуть запускати дрони, і там щось уде нове, не таке, як раніше. Ніби червоним таким обробляють схему, щоби якось маскувати, щоби система не так відчувала їх. Розробляють таку штуку. Можливо, 5 лютого у небезпеці діти будуть. Більше лівий берег Дніпра.

Давай подивимося тепер Миколаївську область.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Також страшно, неприємно, гучно буде особливо біля Миколаєва, там буде гупати дуже. Діти, небезпечно. Мені зараз кажуть, що знову ідея викрадення дітей, вивезення дітей, викуп, шантаж. За дітей високу ціну можуть просити. Викрадати дітей, вивозити з окупованих міст. Команда є, наказ, де будуть діти, вивозити їх, забирати від батьків.

А навіщо їм діти?

Щоби викуп просити, шантажувати. Окрім того, щоби націю знищувати, щоб діти забули.

Давай подивимося Одещину.

Зараз як їде, щось рухається у поїзді, щось небезпечне. Для росіян мають таємно перевезти залізницею. Потім цю штуку хочуть використати в обстрілі, як начинка для ракет, щоб обстріляти. Якесь сіре. Хімії багато. Одесу потрібно захищати дуже сильно.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya розповіла, як нам вберегтися від негативних слів-ключів, які ми чуємо звідусіль.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, хто хоче відставки Залужного.