Наближається свято закоханих, і що може бути кращим подарунком для вашого коханого або коханої, ніж елегантний ноутбук, який не лише привабливо виглядає, а й буде надійним помічником щодня. Zenbook 14 OLED – це уособлення технологічної досконалості, здатний упоратися з різноманітними завданнями, з якими пов’язана робота чи навчання. А ще, це один із перших ноутбуків зі штучним інтелектом, що допоможе вам бути на вістрі сучасних технологій.

Витончений стиль

ASUS Zenbook 14 OLED
ASUS Zenbook 14 OLED

Zenbook 14 OLED – неймовірний 14-дюймовий ультрапортативний ноутбук, який виглядає так само неперевершено, як і працює. Завдяки стрункому металевому корпусу завтовшки всього 14,9 мм, що важить лише 1,2 кг, ви можете брати пристрій із собою будь-куди – він завжди буде вірним супутником. Виберіть Zenbook 14 OLED в одному з двох варіантів вишуканих варіантах кольору: Foggy Silver (імлисте срібло) або Ponder Blue (задумливий синій) і насолоджуйтеся справжньою мобільністю з цим витонченим і легким ноутбуком!

Неймовірний OLED-дисплей

ASUS Zenbook 14 OLED
ASUS Zenbook 14 OLED

Один погляд на дисплей Zenbook 14 OLED – і ви зачаровані. Його 14-дюймова панель ASUS Lumina OLED формату 16:10 із роздільною здатністю 3K (2880 x 1800 пікселів) вражає яскравістю, насиченістю кольорів і глибиною чорного, а частота оновлення 120 Гц означає плавність відтворення динамічних сцен відео.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

OLED-дисплей ноутбука надає надзвичайно деталізоване й реалістичне зображення зі 100% охопленням колірної гами DCI-P3 кінематографічного рівня. Це означає, що кольори виглядають на дисплеї більш насиченими, ніж будь-коли раніше. Такий дисплей подарує вам справжнє задоволення під час роботи та перегляду відео, а ще він також повністю відповідає вимогам для професійної роботи з графікою.

Дисплей цього ноутбука зробить кожну мить перегляду неймовірною, тож Zenbook 14 OLED – чи не найкращий спосіб насолодитися фільмами разом із вашою коханою людиною!

Інтелектуальні рішення

ASUS Zenbook 14 OLED
ASUS Zenbook 14 OLED

Zenbook 14 OLED вражає не лише своїм зовнішнім виглядом, а й внутрішнім наповненням. Найсучасніший процесор Intel Core Ultra має вбудований модуль, який виконує роль нейронного процесора для прискорення роботи алгоритмів штучного інтелекту. Він здатен узяти на себе частину роботи, яку раніше виконував центральний процесор, що не лише покращує продуктивність у таких застосунках, як програми для відеоконференцій, але й дає змогу довше працювати від акумулятора.

Новий процесор разом з інтегрованою графічною системою Intel Arc створює потужну платформу для виконання будь-яких завдань. Крім того, швидкісний SSD-накопичувач місткістю до 1 ТБ, 32 ГБ оперативної пам’яті та модуль Wi-Fi 6E означають менше часу на очікування й більше часу на роботу та розваги. Попри ультракомпактне виконання, Zenbook 14 OLED оснащений повним набором повнорозмірних швидкісних портів, зокрема двома Thunderbolt 4, USB Type-A, HDMI 2.1 і зручним 3,5-мм аудіороз’ємом.

Спеціально розроблений акумулятор підтримує більше циклів заряджання, ніж звичайний, що подовжує термін його служби. Він також гарантує до 15 годин автономної роботи, щоб можна було працювати за ноутбуком протягом усього дня в мобільному режимі. А фірмова технологія USB-C Easy Charge допомагає легко підзарядити ноутбук від будь-якого адаптера живлення або павербанка з роз’ємом USB-C.

ASUS Zenbook 14 OLED
ASUS Zenbook 14 OLED

ASUS Zenbook 14 OLED
ASUS Zenbook 14 OLED

Це ідеальний подарунок для вашого коханого або коханої на День закоханих. Дізнайтеся більше про ASUS Zenbook 14 OLED – ноутбук, який об’єднує в собі красу, продуктивність та інтелектуальні рішення.