Про це вона розповіла на своєму каналі.

“Вкотре нам намагаються підвищити тарифи, і цього разу на воду. І поки що ця новина стосується лише Києва, але ніхто не знає, чим це закінчиться і куди далі зайде. “Київводоканал” запропонував підвищити тариф на воду киянам у два етапи”, - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, з 1 квітня тарифи хочуть встановити на рівні 17,57 грн за кубометр без ПДВ, а на відведення цієї води - 16,40 гривень. Як зазначила Ельвіра Кириленко, із 1 липня хочуть запровадити для киян другий етап цього підвищення.

“У результаті тариф становитиме 46,90 гривень із ПДВ. Отже, якщо скромна сім’я платила за воду, припустимо, 150-200 гривень на місяць, то тепер платитиме 250-300 гривень”, - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, газовики терміново звернулися до українців: можна не чекати.

Також Знай.ua повідомляв, що платиш, а борги лише зростають: що терміново перевірити, аби повернути гроші.