Про це повідомив керівник «Української команди» Артур Палатний.

«Наші дрони-камікадзе вміють швидко зупиняти наступальний запал окупантів. Вони полегшать виконання бойових завдань нашим захисникам та збережуть життя. А обігрівчі набори захистять від холодів», - заявив Артур Палатний.

Керівник волонтерського штабу зазначив, що бійці підрозділу «Гюрза» у перші дні повномасштабного вторгнення захищали столицю, потім звільняли Київську та Харківську області, брали участь у боях на Бахмутському напрямку.

«Вони і зараз на одному з найгарячіших напрямків фронту. Б’ють орків на передовій та влаштовують «бавовну» у них в тилу», - наголосив Палатний.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» разом з Володимиром Кличком привезли на передову дрони та броньовик «Кобра» для трьох підрозділів, які захищають Донбас.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також повідомлялося, що волонтери «Української команди» зібрали обігрівчі набори майже для 100 батальйонів, які захищають Україну на різних напрямках.