Про це він розповів у своєму блозі.

«17 березня в росії президентські вибори, туди допустили путіна і якихось трьох клоунів. Так от, якщо після смерті Олексія Навального, який мав виграти на цих виборах або як мінімум скласти конкуренцію путіну, знайдеться в Європі країна, яка визнає путіна президентом російської федерації, то чого варті взагалі всі ці слова про демократію, свободу, права людину?», - наголошує Михайло Шейтельман.

На його думку, після того, як путін убив свого прямого головного конкурента на виборах, не можна його визнавати президентом і тим паче визнавати росію нормальною країною, з якою потрібно вести діалог. Що робитиме далі російська опозиція, зазначає політтехнолог, і хто буде замість Навального, не так зараз важливо, як реакція Заходу на всю цю історію.

Як він стверджує, після повідомлення про смерть Навального, США мали достатньо часу, щоб терміново скликати Конгрес і проголосувати за виділення 60 млрд Україні, яка воює з росією, щоб відновити свободу та демократію.

«І хтось у світі хоче віддати якісь українські території росіянам, щоб у Криму так само морили людей у в'язниці, як заморили Олексія Навального? Ви думаєте, там інакше, ви думаєте, там не цькують, ви думаєте, там не гноять у в'язницях росіяни місцевих людей наших, українських?», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили З 1 жовтня платіжки за світло зміняться ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стелла заявила, що після Навального ще якийсь чиновник на росії помре.

Також Знай.ua писав про те, що Томенко розповів, що не так із роботою наших правоохоронних органів.