Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Іде небезпека підліткам та дітям, я так розумію, тут і українцям зокрема. Одних використовуватимуть як ініціаторів якихось негативних дій, а інших з метою провокації. Тобто ось з дітьми, підлітками треба бути дуже уважними, студентами, які навчаються там. Спочатку це влаштувати якісь побоїща, погроми, а потім щоб далі воно пішло і вже так масштабно охопило. Я сподіваюся, що все-таки вистачить здорового глузду у Євросоюзу не допустити цього.

А за підсумком викриють ініціаторів і зв'язок із росією? Судитимуть їх за це?

Він простежується, вони його бачать, хто за цим стоїть, усе, що намагаються зробити в Європі. Розумієте, потрібні явні чіткі докази пред'явити, зрештою, що тут чітко за цим стоїть кремль, і тут досить складно це зробити.

Тобто ситуація поки що у підвішеному стані? Невідомо, як ця ситуація програється та закінчиться?

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Ціль кінцева – щоб ми втрачали, щоб не йшла допомога до нас, і так у нас економіка загинається і все, що з цим пов'язано. Але маємо це дозволити. Розумієте, чим більше вони затягують це, тим більше це проти них обернеться зрештою.

Яка карма буде у Польщі за те, що вони зараз роблять?

Якщо ми говоримо про врожай, скоріш за все, у них будуть проблеми, не буде врожаю або буде поганий урожай у них. Щось із цим, із продукцією, ось для тих, хто зараз ось це робить. Тобто збитки якісь вони зазнаватимуть не від цього, а від вищого суду, природи.

Як повідомляв Знай.ua, Стелла повідомила, що смерть Навального не сталася раптово, над цим довго та поступово працювали.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про нові інформаційні кампанії рф і ризики з повітря і моря.