Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, якщо людина хоче довести свою правоту, невинність і добитися справедливості, вона має йти до суду, а не боротися зі своїм опонентом якимись іншими незаконними методами, вдаватися до корупції тощо. Тим не менш, констатує він, ми сьогодні відчуваємо напружену ситуацію у цьому плані, тому що не всі судді святі, там є багато корупції.

«Я вважаю, що найголовніша проблема у нашій країні – це судова система. Якщо ми не проведемо якісну реформу судової системи, взагалі можна нічого не будувати, взагалі можна забути про європейські цінності, взагалі можна забути про якесь світле майбутнє», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Отож, констатує він, передусім потрібно розібратися із корупцією у суді, інакше громадяни не доб’ють справедливості, а саме цього найбільше сьогодні потребують українці та Україна. І влада, стверджує експерт, повинна дослухатися до людей, що їх турбує – справедливість.

«Знаєте, що мені не подобається, скажу відверто, від сьогоднішньої влади? Погано працювала прокурорка Венедіктова – відправили у посольство. Погано працював Резніков – запропонували бути в Англії. Хочу нагадати про голову «Укроборонпрому» Гусєва – також відправили у заслання в Азербайджан послом. Тобто люди погано працюють, а потім їх відправляють кудись у вигнання послами. Це ж просто маячня, чесно сказати», - зауважує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи може Захід надати нам свої війська і у якому вигляді.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи вигідна нашим сусідам потужна Україна.