Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як пояснює експерт, президент мав на увазі, що з нашого Міністерства оборони є зливи інформації, тут усе зрозуміло. А щодо того, на кого натякав Зеленський, міркує він, то тут можна думаю все, що завгодно, але треба розуміти, що у росії дуже багато грошей, тому підкупити офіцерів і генералів – не проблема.

«Тому я в цьому такого нічого резонансного не бачу. Ви подивіться, про що говорив Буданов? Що ми знаємо то, ми знаємо сьо. Тобто ви вважаєте, що росіяни не вкидують гроші і не купують інформацію? А ми що, не робимо цього? Робимо. Тут нічого такого немає», - пояснює Георгій Біркадзе.

Окрім того, додає експерт, Зеленський сказав, що, якби нам дали 10 Patriot, ми пішли би в контрнаступ, це би дало нам поштовх, і що 2022 рік був роком виживання, 2023 – роком стабілізації, а 2024 – роком перелому. Тому, констатує він, будемо сподіватися, що Захід надасть Україні гідну допомогу.

«Тут також важливо, щоб ми почали розуміти, що нам сьогодні потрібно підтримувати передусім ЗСУ, забезпечити їх. Він каже, що ми купували снаряди по 1500 доларів, а сьогодні взагалі по 8000, тому я не здивований, що нам не вистачає грошей», - зазначає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе оцінив роботу української прокуратури і заявив, що тут потрібно міняти генпрокурора і керівників на місцях.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова зробила розклад таро і повідомила, що події у Придністров’ї насправді не надто сильно відобразяться на Україні.