Відповідачем по цій справі виступає компанія, пов’язана з «Dragon Capital» Томаша Фіали.

За словами Ігоря Зубицького, сина всесвітньо відомого українського лікаря Данила Зубицького, «завтра відбудеться, на його думку, вирішальне засідання, де судді визначать: чи буде спадщина великого українського лікаря Данили Зубицького служити на благо нашої держави, наших людей, або піде у безславне небуття із-за дій відвертих покидьків та мародерів».

«Вже декілька місяців я активно займаюся проектом організацій фітоклінічної реабілітації та постреабілітації наших військовослужбовців. Ще влітку минулого року я захопився ідеєю про те, що безцінна спадщина мого батька, видатного українського лікаря Данила Зубицького, має запрацювати на повну міць для відновлення повноцінного здоров’я наших захисників. Весь цей час я проводив у роз’їздах та перемовинах з представниками різних організацій та структур. Серед них і ветеранські об’єднання, і волонтерські організації і рухи, і діючі зброярні формування тощо. Мої співрозмовники досить активно цікавилися долею нашої клініки, що з нею зараз, чому її викрали і яка позиція суддів з цього питання. Я розповів все. Так, клініку вкрали і перепродали. Також стало відомо, що наші вороги, намагалися і зараз намагаються скористатися телефонним правом, а також фактично необмеженим фінансовим ресурсом, аби вплинути на позицію суддів», - заявив Ігор Зубицький.

Разом з тим син відомого ликаря категорично відкинув пропозицію військових та волонтерів щодо їхньої публічної підтримки під час засідання суду. «Мені було дуже приємно і тепло на душі, але чесно скажу: попри складність ситуації, я відмовився від такого кроку. Я не хочу, щоб нас звинуватили у тому, що роблять наші вороги – у тиску на суд чи якомусь примушуванні суддів винести те чи інше рішення. Я проти цього! Судді самі прекрасно розуміють, що таке законність та справедливість, та усвідомлюють усі можливі наслідки своїх рішень», - наголосив Ігор Зубицький.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще