Про це він заявив на каналі “Контекст”.

“Уже в березні вартість пального може збільшитися. Усе через блокування кордону польськими аграріями. Зростуть в ціні й окремі продукти харчування. До чого готуватися найближчими тижнями?” - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, ціни на пальне у березні значно зростуть насамперед через блокаду україно-польського кордону. Як зазначив Едуард Гльоза, протести польських фермерів ускладнюють не тільки здійснення українського експорту, але й завезення до України багатьох товарів.

“У тому числі це стосується і пального, яке потрібне не просто звичайним споживачам, але й армії та аграріям, у яких, до речі, зовсім скоро стартує активний сезон посівної. Зрозуміло, що все це пальне для потреб армії, бізнесу, сільського господарства і приватного транспорту сьогодні завозиться через західний кордон”, - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям передумали підвищувати тарифи на воду: але пощастить не всім.

Також Знай.ua повідомляв, що залишиться ще й на хліб: на українців чекає нова індексація пенсій та зарплат.