Важлива подія відбулася у четвер, 7 березня о 16:00, коли Національна бібліотека України для дітей стала свідком урочистого підписання положення ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків "Майбутнє планети у наших руках!". Ця подія об'єднала керівників та представників від різних установ, щоб визначити шляхи спільної роботи над важливими екологічними ініціативами.

Учасники та підписант

У заході взяли участь відомі особистості, серед яких Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, Алла Гордієнко, представники від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, такі як заступник міністра Олена Крамаренко та т.в.о. голови Державної екологічної інспекції України Ігор Зубович.

Урочистості також були присутні народний депутат України IX скликання Олена Криворучкіна, Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Сеймур Мардалієв, та інші представники ключових галузей та організацій.

ІІІ Всеукраїнський екологічний конкурс малюнків "Майбутнє планети у наших руках"
ІІІ Всеукраїнський екологічний конкурс малюнків "Майбутнє планети у наших руках"

Мета та завдання

Мета цього конкурсу - привернення уваги до проблем екосистем України та світу, а також виховання у дітей бережливого ставлення до природи. Завдання конкурсу включають формування екологічної компетентності дітей, стимулювання їхньої творчості та пізнавальної активності, а також популяризацію екологічного способу життя та мислення.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Історія успіху

Це вже третій рік поспіль, коли Національна бібліотека України для дітей організовує всеукраїнський екологічний конкурс малюнків. За цей час конкурс залучив понад 9188 учасників з різних куточків України, що свідчить про зростаючий інтерес до екології серед молодого покоління.

Майбутнє конкурсу

Найкращі малюнки учасників конкурсу будуть представлені у Всесвітній день Землі, 22 квітня. Також цього дня відбудеться відзначення переможців та видача спеціальних нагород. Результати конкурсу будуть оприлюднені, а найбільш вражаючі роботи збережені у вигляді альманаху, який буде випущений після закінчення заходу.