Саме тому благодійна діяльність у Міжнародній американській школі та університет є важливим засобом виховання в учнів почуття відповідальності та формування відповідних цінностей. Це допомагає їм усвідомити важливість благодійності та взаємодії зі спільнотою.

Серед основних аспектів благодійної діяльності для наших учнів є соціальна відповідальність. Учні вчаться бути чуйними громадянами, допомагаючи тим, хто потребує найбільшої і вчасної підтримки. Сьогодні найважливіша підтримка нашим ангелам-охоронцям, і це не лише донати, але й допомога в госпіталях, наші малюнки і зустрічі, спільна робота з волонтерами. Родини нашої школи долучаються для допомоги при будь-яких викликах: продукти та речі для мешканців звільнених територій, книги для дітей, допомога літнім людям.

Учні розуміють, що благодійність — це не лише матеріальна допомога, але й вияв моральної підтримки та співчуття. У полі зору дітей - допомога чотирилапим друзям, особливо тим, хто залишився без людської опіки. Неодноразові збори корму та необхідних речей для тварин стали нашою традицією. Учні та їх родини традиційно беруть участь у благодійних акціях, ярмарках, виставках, волонтерських заходах тощо.

Наша школа має акредитацію Міжнародного бакалаврату (ІВ), і кожен учень ІВ програми має власний благодійний проєкт. Ми пишаємось тим, що учні виступають ініціаторами акцій, розуміючи важливість та беручи відповідальність.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Кирило Атаманюк, учень 10 ІВ класу, організував масштабну екологічну акцію «Save Planet». Йому вдалося донести важливість справи про збереження дерев. Він запропонував кожному підрозділу школи зібрати макулатуру для повторної переробки сировини. Ця акція зацікавила школярів, працівників школи та їх родини. На виручені кошти учні вирішили придбати настільні ігри та інвентар для настільного тенісу, щоб перерви проходили з користю. Особливо приємним стала підтримка даної акції мешканцями нашого Дарницького району, які залюбки несли до школи макулатуру, адже дружба з нашими сусідами є гарним прикладом співпраці.

Цей проєкт вчить дітей дбати про навколишнє середовище, бути відповідальними громадянами суспільства та вміти правильно користуватись власними коштами, роблячи вклад у майбутнє. Благодійна діяльність у нашому закладі сприяє формуванню гуманістичних цінностей, розвитку соціальної відповідальності та практичних навичок учнів.

Попереду на нас чекає участь у не менш важливих благодійних проєктах, це і співпраця з благодійними організаціями «Червоний Хрест», «Клуб Добродіїв», організацією «Життєлюб», благодійні ярмарки та івенти.

Пишаємося, що робимо вклад у розвиток небайдужих особистостей, які зможуть реалізувати себе у дорослому житті.