Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як пояснює гість програми, поки що правки до законопроєкту про мобілізацію не в сесійній залі, їх ще має розглянути Комітету з нацбезпеки і оборони, а тоді процес буде рухатися далі.

«Я думаю, що до кінця березня цей законопроєкт буде розглянутий у другому читанні. Я не можу вам сказати, якою буде остаточна редакція, тому що я не знаю. Для мене ключове – це визначити термін служби», - підкреслює Олексій Гончаренко.

За словами нардепа, для нього завдання максимум – це добитися 18 місяців служби плюс 3 місяці на виконання рапорту. А завдання мінімум, зазначає він, – це 36 місяців служби, але тоді без жодних рішень ставки про демобілізацію, тобто щоби бійці чітко відслужили свій термін і пішли на ротацію.

«От, власне, так я це бачу. Побачимо, у якому вигляді це цей законопроєкт буде прийнятий», - підсумовує Олексій Гончаренко.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ставнійчук розповіла, чому росія досі має вплив у міжнародних організаціях.

Також Знай.ua писав про те, що Гончаренко пояснив, чому Макрон зараз зайняв таку чітко проукраїнську позицію.