Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами експерта, якби живий був покійний сенатор Маккейн, який таки був у минулому військовим пітолом, він би поправив свого колегу, що Кримський міст – це не таке просте завдання, і ATACMS просто так це не вирішать. Зокрема, він згадує, як довго били по Антонівському мосту, перш ніж перерізали цю артерію логістики.

«Тому, власне, черговий популіст, який пропонує прості вирішення складних проблем. Тим паче, що вибори на носі, і все це слід розглядати крізь призму майбутніх виборів, які для Сполучених Штатів будуть справді доленосними, екзистенційними виборами, де буде не просто протистояння демократів і республіканців, промислового та фінансового капіталу, це ще дві ментально різні Америки з різними системами цінностей. Зрозуміло, що тут будь-які заяви робляться з огляду на майбутні вибори», - пояснює Андрій Золотарьов.

Як він зазначає, Ліндсі Грем уже візначився тим, що Україні треба давати в кредит, що це найкраща інвестиція, оскільки не гинуть американські солдати. Крім того, додає експерт, він пропонує затикати, розв'язувати проблему фронту українським м'ясом. У такому разі, стверджує він, сенатору слід взяти дзеркало і подивитися на себе, що вони з демократами роблять із питанням допомоги Україні.

«Є такий термін «філібастер» - заговорювання проблеми, яким американські парламентарі, конгресмени, сенатори досконало володіють. Ось у цьому разі пакет допомоги Україні – це якраз класичний приклад того, як проблема заговорюється. Усі показують пальцем один на одного, республіканці на демократів, демократи на республіканців, а питання не вирішується», – констатує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський пояснив, що перш ніж мобілізувати людину в армію, її треба навчити, тому нам потрібен закон про базову військову підготовку.

Також Знай.ua писав про те, що Тимошенко розповіла, чому не голосувала за ринок землі.