Про це вона розповіла на каналі “Особистість з Сергієм Дойком”.

“Я погано ставлюся до тих людей, які поїхали, але в них не було такої (Ред. - надзвичайної) події в житті. Якщо поїхали люди, у яких немає домівок, які приїхали з Маріуполя, з Харкова, з Ізюму, з Бахмута, то я це розумію”, - повідомила Марина Кінах.

За словами журналістки, неможливо не засуджувати людей, у яких є домівки в Києві, які отримують в Україні заробітні плати і пенсії, але виїхали за кордон. Як зазначила Марина Кінах, роботи в Україні зараз дуже багато, і всі ті, хто виїхав під час війни, могли б допомогти Україні на внутрішньому фронті.

“Роботи повно, і треба нею займатися. І я не розумію, як можна отримувати пенсію, жити не в Україні і ще й скаржитися, що там десь затримують пенсію. І при цьому отримувати якісь виплати за кордоном. Це про людину, яка має руки і ноги, яка має, де жити”, - заявила Марина Кінах.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, катастрофа у пенсійній системі вже близько: українці можуть втратити до 20% своїх виплат.

Також Знай.ua повідомляв про субсидії 2024: українцям доведеться оформлювати додаткові довідки, нові вимоги ПФУ.