Про це він розповів у своєму блозі.

«З'явилася стаття у виданні The New York Times, що спікер Джонсон найближчим часом, ймовірно, йдеться про період після великодніх канікул, це з 8 квітня, поставить на розгляд питання допомоги Україні. Він сказав про це у приватних бесідах, на зустрічах. Про це повідомляють журналісти, що він підтримає Україну, і він хоче підтримати, і зробить все для цього, щоби надати підтримку», - повідомляє Олександр Мусієнко.

Єдина проблема, зазначає він, у тому, що деякі республіканці, особливо крило найбільш ярих, на щастя, їх невелика кількість, не будуть це підтримувати, але Джонсон все ж таки піде на це рішення, і це дуже правильно, вочевидь, все ж таки американський deep state на сьогодні розуміє, що підтримувати Україну потрібно.

«Звичайно, що політично це буде подано таким чином, що республіканці комплексно, послідовно підійшли до цього питання, вони його вивчали, вони його аналізували, вони вкотре попросили плану перемоги України, що абсолютно справедливо, щоби розуміти, яким є цей план, скільки потрібно зброї», - додає Олександр Мусієнко.

Отож, констатує він, ймовірно, ця допомога буде проголосована в квітні, демократи і республіканці дійдуть комтромісу щодо безпеки свого південного кордону, отримають собі бали і домовляться. І це дуже важливо, підкреслює експерт, у контексті того, про що пише The Economist: що наступні 5-8 місяців на фронті будуть вирішальними.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фейгін розповів, за що ІДІЛ влаштував теракт у москві і чого цим домігся.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи такі страшні російські ракети, як їх малюють.