Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я все-таки більш схильний вважати, що тут кращою за інших виявилася американська розвідка, яка попереджала про можливість терактів у багатолюдних місцях і попереджала американських громадян щодо того, щоб не з'являтися там. Ну, путін назвав це провокацією», - зазначає Андрій Золотарьов.

Крім того, додає експерт, ми побачили, що біля цього злощасного «Крокуса» стояв лише фургон кінологічної служби МВС, і там неподалік знаходиться відділення поліції, а ось озброєних охоронців у залі, коли туди вдерлися терористи, не було. Все це, констатує він, викликає певні питання, звідки така приголомшлива безтурботність на тлі попереджень.

«Маємо факти, а як прив'язати? Ну, мабуть, натягуватимуть сову на глобус. У цьому випадку з українським слідом, як цьому вже там допомагають деякі блогери, що сидять в Іспанії, у яких, очевидно, особисті якісь мотиви ненависті до Зеленського, переважують навіть якийсь елементарний здоровий глузд», - додає Андрій Золотарьов.

А щодо версії про вікно на українському кордоні, пояснює гість програми, то вона не витримує критики хоча б тому, що українсько-російський кордон замінований і там маса силовиків з того й іншого боку. Тож, констатує він, рватися туди – це самогубство, а ось ідея з російсько-білоруським кордоном виглядає краще, він охороняється порівняно нещільно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чому під час свого візиту до Києва Салліван не сказав про територіальну цілісність України.

Також Знай.ua писав про те, що Фейгін розповів, як Захід, Україна та російські добровольці можуть знищити путінський режим.