Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

До акваторії Чорного моря вивели нові кораблі. Чи є загроза від цих кораблів?

Вивели не на довго. Щось вивели не на довго, ось так я вам скажу. Чекає повторення тієї ситуації, яка була. Чи є загроза? На жаль, є.

Ось ці ракетоносії, які зараз у Чорному морі із «Калібрами», можуть піти на дно?

Я ось це й мала на увазі. Вивели не на довго, і показало, що чекає доля того, що було. На когось із них точно чекає доля попередників.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Прекрасно. Давайте тепер поговоримо про безпеку нашої критичної інфраструктури. Чи зможемо ми впоратися із такою ситуацією в критичній інфраструктурі? Чи є загроза іншим містам через відключення світла, як це у Харкові та на Сумському напрямку?

Є не довго, але це як варіант розвитку подій. Мабуть, з допомогою перемикання, з допомогою зміни лінії. Не довго таке може бути.

Чи є можливість у України до літа повністю забезпечити електроенергією Харківську, Сумську області, щоб не було жодних проблем зі світлом?

Сумська область. Ну, не повністю, тут тяжко, тут відновлюють – і вони знову цілеспрямовано завдають ударів. Тобто цього прагнуть, щоб відновити. Воно буде, за підсумком, все буде, тільки питання часу. Може, не на початку літа, а трохи пізніше це зроблять.

Харків. Тут навіть важча ситуація. Вони просто вз'їлися на Харків зараз, вз'їлися. До початку - ні, повністю важко зробити на цей момент. Це пізніше, це тривалий період часу займе. Зроблять, вони молодці, вони докладають усіх зусиль до цього. Зрозуміло, що це надважко.

Як повідомляв Знай.ua, Ніранжан розповів, чи є загроза нападу росії на ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи росіяни будуть знову обстрілювати одеські порти.