Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, росія продовжує наступальні дії на Сході, це Часів Яр, Авдіївський, Лиманський, Сіверський напрямки. І ворог розраховує, констатує він, що під час цього та наступного наступу наприкінці травня Україна залишиться без допомоги Заходу, мовляв, Європа зволікає, а у США вибори. Тим не менш, нагадує експерт, чеський прем’єр Фіала вже повідомив, що вони всіма силами намагаються прискорити постачання снарядів Україні.

«І ймовірно, вже на початку червня з'явиться перша партія. Ну, враховуючи те, що в питанні зброї, зрозуміло, з безпекових міркувань, аби ворог не дізнавався, не завжди все розголошується, і це абсолютно правильно. Не розголошується в сенсі термінів постачань і, як правило, інформація оголошується із запізненням. То можна сказати, що десь на кінець травня ці снаряди вже і можуть бути в Україні. Це теж плюс», - міркує Олександр Мусієнко.

Це, констатує він, якраз час, коли росіяни планують активізувати свій наступ, а тим часом Україна героїчно виграє собі час. На думку експерта, Конгрес також встигне проголосувати за пропозицію спікера Джонсона, так, це теж не відразу, є процедура, але є надії, що на кінець травня, на початок червня, максимум до середини червня певні обсяги допомоги будуть, і ситуація на фронті вирівняється.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Цимбалюк пояснив, що проблема не в спікері Джонсоні, а в Трампі, це він блокує допомогу Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому Україні потрібно налагодити виробництво власних ракет.