19 квітня, на День довкілля, Асоціація професіоналів довкілля PAEW ініціювала проведення Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь», яка закладає нові сенси і традиції новітньої України, є символом підтримки наших воїнів на передовій та виявом незламної віри у нашу Перемогу.

«Ми щиро віримо, що через 20 років випускники 2024 року приведуть до своїх дерев незламності в своєму рідному місті своїх дітей, передаючи цю традицію з покоління в покоління.

Цей крок також спрямований на підтримку загальноєвропейської зеленої Угоди (Green Deal), адже випускники війни – це майбутні архітектори нової України – незламної і зеленої!

Просимо підтримати цю ініціативу, залучивши ОМС, ОТГ, а також випускників 11-х класів, їх батьків (за бажання та можливості), педагогів до висадки скверів, садів, парків, алей 19 квітня протягом дня в ваших рідних містах та селах! !» – пояснює президентка Асоціації PAEW Людмила ЦИГАНОК

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У важливій акції взяли участь Дмитро Заруба перший заступник голови Держекоінспекції України та заступниця голови комітету Верховної ради України з питань екологічної політики та природокористування Олена Криворучкина.