Ця подія присвячена Міжнародному дню Землі. Серед учасників були т.в.о. Голови Державної екологічної інспекції України Ігор Зубович та начальник управління організаційної діяльності Олександр Федоренко.

До речі, сьогодні саме той символічний день, коли Карл Брюллов викупив Тараса Шевченка з кріпацтва.

“Дякую усім, хто долучився до акції з висадки Шевченківських дубів по всій країні. Тим, хто піклується про наше довкілля у цей нелегкий час, коли рашисти знищують наше довкілля, коли збитки обраховуються трильйонами гривень. Земля є нашим єдиним домом. Нашою найбільшою цінністю. Тож вкотре закликаю усіх – піклуйтеся про наше довкілля, бережіть нашу національну ідентичність, адже без цього не буде України!”, – зазначив Руслан Стрілець.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, в рамках акції "Шевченко єднає Україну", було висаджено алею з 27 дерев, що символізує кількість областей, АР Крим, міста Київ та Севастополь, по всій Україні. Ці дуби були вирощені зі сіянців, зібраних з самого дубу, в якому Тарас Шевченко ховав свої малюнки від пана Енгельгардта. Ця ідея демонструвала національне об'єднання та підтримку історичних та природних цінностей України.