Наші захисники невпинно нищать ворога всюди, де тільки можуть дістати. Але воїни потребують постійної підтримки українців, щоб швидше здихатися окупантів на нашій землі.

Легіон WASP закликає наших співгромадян долучитися до важливого збору, який необхідний кожному з нас.

"Нас бояться і хочуть знищити, постійно обстрілюючи наші позиції. На жаль, внаслідок обстрілу наші човни були серйозно пошкоджені. Це не є штатним обладнанням, тому ми змушені звернутися до вас з проханням про допомогу.

Для виконання бойових завдань нам потрібні сучасні плавальні засоби, які зможуть перевезти групу, евакуювати поранених, швидко під вогнем покинути зону ураження та раптово з’явитись там, де ворог нас не очікує.

Ми оголошуємо ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЗБІР НА 2 ЧОВНИ з потужними моторами і просимо вас долучитися! Від цього залежить життя наших бійців. Віримо, що разом ми зможемо зібрати цю суму, максимально оперативно закупити човни та продовжити ефективно нищити агресора.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Кожна гривня буде важливою

Реквізити для внесків:

Приват 5168745015307876

Моно 4441114459441844

Постійна банка підрозділу: https://send.monobank.ua/jar/9M7UzfDV4u

PayPal ul.wasp2022@gmail.com

йдеться у повідоленні Легіону WASP