Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що нас очікує найближчими тижнями з погодою? І чи загрожують нам ще одні вітри, Сахара, ще якісь циклони?

Декілька днів, я думаю, ще будуть йти дощі, а потім тепло, підніметься термометр. І знаєте, я відчуваю, що то дощитиме, то спекотно. В Україні більш-менш нормально, хоча для людей буде незвично, що термометри будуть вище, ніж були.

А от в інших країнах узагалі буде неприйнятна погода вирувати, і буде дуже спекотно у деяких країнах, а в деяких країнах буде трусити часто, це той же самий Китай. У Туреччині небезпечно зараз найближчим часом. Але в Туреччині я більше відчуваю ніби тестування кліматичної зброї. А от на території росії – це покарання від світлих сил, так, насправді.

У Європі буде неспокійно, там спустошені будуть землі. У росії ще будуть паводки сильні, це ще тільки початок. Влада не буде справлятися з виконанням своїх обов'язків, і підуть нові віруси, нові хвороби будуть вирувати інфекційного характеру. Мені кажуть янголи, що це відбиваються сльози українців. Коли втрачали рідних, коли вбивали, сльозами ніби зібралось і вдарило по росії. І ще Китай має відповідь на свою допомогу росії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

А от щодо того, що я бачу, мені кажуть, що у Китаї буде досить небезпечно проживати, часті землетруси, руйнування будинків буде сприяти конфлікту новому між Китаєм і росією, і будуть питання відкритого типу щодо обіцяних територій і земель росією Китаю. Я бачу, що Китай дивиться у спину росії, надалі, через деякий час для росії Китай не є товаришем.

Як повідомляв Знай.ua, Максимуза розповіла, кого ще НАБУ спіймає на схемах і корупції.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг попередила про ризики через закон про мобілізацію.