Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Порівняно з ними, у нас надзвичайно доступна медична допомога. Але доступність і якість – це різні речі. У нас уже доступне житло або ще щось, але у нас якість цього житла не дуже. Так, українського виробництва автомобіль, умовно кажучи, «Славута» доступний, але ж це не говорить про те, що він хороший і безпечний. З медициною багато в чому те саме», - пояснює Євген Комаровський.

З іншого боку, зазначає доктор, у певних галузях медицини він бачить серйозні перспективи. Зокрема, міркує він, якщо навіть взяти Харків, так, є проблеми, але це місто можна зробити центром науки та освіти, наприклад, доступним центром стоматологічної допомоги, косметичної чи пластичної хірургії, офтальмології чи чого завгодно.

І про це, стверджує гість програми, треба думати вже зараз, щоб люди могли сюди приїхати по кваліфіковану медичну допомогу, а тим часом гуляти прекрасними вулицями міста, відвідувати музеї, театри. Тож, констатує він, у цьому плані тільки не треба заважати, ми самі все зробимо ще й так, що сюди приїжджатимуть лікуватись люди не лише з усієї України, а й з усієї Європи.

«Мої друзі-стоматологи поїхали в лютому і попрацювали стоматологами в Польщі, тож порівняно з ними польські стоматологи – це діти просто, розумієте, і таке інше. Тому не заважайте нашим, ми Харків і відбудуємо, і відновимо, і зробимо центром, куди вся Європа їздитиме», - підсумовує Євген Комаровський.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи вдасться США відмовити Китай співпрацювати з росією.

Також Знай.ua писав про те, що Комаровський розповів, чому марихуана не така ж легальна, як алкоголь.