Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, зараз маємо абсолютно безглузду заборону на виїзд чоловіків закордон, яка шкодить державі, але яка водночас поширюється все ж таки не на всіх. Зокрема, він говорить про футболістів, про Луніна, Циганкова і Довбика, чиї успіхи зараз спостерігаємо в Іспанії, і тут варто замислитися над несправедливістю заборони виїзду.

«Дуже багато хто з цим не погоджуються, бо просто не готові думати, і вірять, що заборона виїзду за кордон якимось чином допомагає армії, от ухилянтів зупиняє. Вони навіть не замислюються, що ті, хто категорично не хочуть служити, стають небезпекою в окопі, вони можуть кинути озброю, здатись у полон, розстріляти офіцерів і таке інше. Але таких не багато, а більшість хоче просто поїхати на працю, може, тимчасово, як Лунін, Довбик і Циганков, до речі», - пояснює Олесь Доній.

Загалом же, констатує він, склалася така ситуація, що успішним футболістам закордон можна, а простому громадянину, наприклад, якомусь електромеханіку, який хоче пів року попрацювати у Польщі, не можна. А відтак, запитує ідеолог, а де ж рівні права? Тим не менш, підкреслює він, права мають бути рівні і у депутатів, які їдуть на якісь круглі столи, і у громадських активістів, і у звичайних електромеханіків.

«Це не означає, що у нас не повинно бути мобілізації, вона повинна бути. Це не означає, що не повинні приходити повістки, вони повинні приходити. Але права мають бути рівні у всіх громадян України», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Доній – автор Концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Комаровський розповів, чому марихуана не така ж легальна, як алкоголь.

Також Знай.ua писав про те, що Лещинський назвав головні проблеми будівництва бомбосховищ.