Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, зараз росія користується ситуацією з останніх сил, окупанти дійсно на всіх парах мчать, ризикують, кидають великі сили, піхоту, все дають у цей наступ. Однак, стверджує він, ворог робить це у передчутті того, що вікно можливостей, яке є зараз, зовсім скоро зачиниться.

«Адже, як би там не було, з усіма складнощами, проблемами, пригальмовуваннями західна допомога буде надходити. І тут уже час працює на нас. Я вкотре кажу, що час зараз уже працює на Україну у цьому сенсі, не на росію з точки зору пакетів допомоги від США, від Британії, від Європейського Союзу, за чеською ініціативою постачання снарядів, які ми так само очікуємо», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Звичайно, відзначає він, є питання і проблеми так само виснаження українських підрозділів. На жаль, констатує експерт, це факт, нам потрібно більше зброї, і ворог теж працює, але F-16 допоможуть не тільки збивати російські ракети і шахеди, але і відлякувати їхні літаки.

Популярні новини зараз
Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик пояснив, про що буде саміт миру у Швейцарії і чи будуть далі переговори з рф.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чого домагаються росіяни на Харківщині.