БФ молодіжної ініціативи «Надія» забезпечив медичними вантажами десять лікарень Харківської та Дніпропетровської областей. Допомогу доставили у медичні заклади Краснограду, Слобажанського, Дніпра, Золочева, Богодухова та Дергачів.

До гуманітарної місії приєднався перший заступник голови ВРУ з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради фонду «Надія» Валерій Дубіль.

«У лікарні Харківщини та Дніпропетровщини, які понад два роки працюють у посиленому режимі, приймаючи як поранених військових, так і мирних громадян, ми привезли необхідну допомогу. Це операційні набори, хірургічні інструменти, ортопедичне приладдя та специфічні витратні медичні матеріали. Крім доставки гуманітарних вантажів, кожна така поїздка - це і можливість поспілкуватися з колективами медзакладів, дізнатися потреби, обговорити існуючі прогалини в законодавстві та, звісно, подякувати лікарям прифронтових міст за щоденний порятунок життів. З перших днів повномасштабного вторгнення разом з командою волонтерів ми працюємо над забезпеченням лікарень, впровадженням законодавчих ініціатив та підтримкою медичних закладів по всій Україні, приділяючи особливу увагу регіонам, наближеним до зони бойових дій. Залучаємо іноземних донорів, доставляємо медичні вантажі, передаємо критичне обладнання і намагаємося закрити першочергові потреби. Реалізуючи нашу програму підтримки медзакладів, ми обʼєднуємо зусилля усіх небайдужих, бо тільки разом вистоїмо і переможемо!» - зазначив Валерій Дубіль.

Популярні новини зараз
Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Графіки відключення електроенергії на 25 червня Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

Загалом команда Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» лише за минулий тиждень відвідала 9 міст і передала допомогу у 18 лікарень.