В день літнього сонцестояння, в атмосфері розкішної панорами на вечірній Київ, артист виступив з унікальною програмою «Мелодії Землі». Це захопливий неокласичний репертуар, натхненний чудесами світу природи. Пишні ліси, безкраї пустелі, бурхливі океани, величні гори – кожен музичний твір буде оспівував життєву силу Землі — у всій її красі.

«Концерт був благодійним, разом з дружиною Дарʼєю - співачкою ODARA - ми збираємо кошти на біонічний протез для воїна Івана Мусієнка. Ще з 2014 року Іван боронив кордони України, а вже після початку повномасштабного вторгнення, під час важких боїв на харківському напрямку, він втратив кінцівку і потребує дороговартісного протезування. Вірю, що сила музики, надії та взаємопідтримки допоможе нам зібрати необхідну суму і допомогти нашому захиснику», - розповів Євген Хмара.

Атмосфера вечора була дійсно захоплюючою - кияни та гості міста зібралися послухати неймовірну гру на фортепіано та закумулювати любов, світло, добро та підсилити віру у нашу перемогу.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня Ухилянтів готують до тюремних нар: судді дадуть жорсткий термін Будемо сидіти не тільки без світла, але й без води – українцям погрожують жорсткішими обмеженнями
Показати ще

«Ми з командою пишаємося дружбою та співпрацею з Євгеном Хмарою. Він є амбасадором Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» та долучається до усіх наших благодійних проектів. Разом ми здійснюємо поїздки у прифронтові шпиталі на Донеччині, збираємо кошти на дороговартісне медичне обладнання для передової, допомагаємо бійцям ГУР, прикордонникам та нашим славним ЗСУ. Талант Євгена, його любов до України, віра в перемогу і бажання допомоги є рушійною силою сотень благодійних ініціатив. Дякуємо за партнерство і за можливість бути гостями незабутнього концерту “Мелодії Землі”», - розповів голова наглядової ради БФ молодіжної ініціативи Валерій Дубіль.