Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давайте подивимось майбутнє Часового Яру. Як швидко, чи зможемо і коли ми їх виб'ємо звідти?

Агресивніше, складніше, буде дуже тяжкий період, дуже складно. Ого, там важко, небезпечно.

Дуже жорстоко знущаються над захопленими в полон військовими, там є підвальне приміщення, де зараз є чоловік сім наших військових, їх мучають, позиції хочуть знати. Мені показують, що командир бригади, дуже круті там хлопці, і їм не можна бути схопленими. Їм 13 числа потрібно залишатись на місці, бо інакше у пастку можуть попасти. Якщо пересидять 14 число, то все обійдеться.

Потім я бачу, що наші військові якісь пускові системи, установки розгромлять на Донецькому напрямку.

Популярні новини зараз
Без візиту до ТЦК: для чоловіків запровадили нововведення Пекло не покине Україну: коли температура перевалить за 40 градусів Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Українцям підказали, як відмовитись від результатів ВЛК – важливі нюанси, про які не скажуть лікарі
Показати ще

Я просто говорю те, що бачу, і мені показують Харківщину, там наші хлопці також багато техніки нищать, росіяни гинуть, і, на диво, вдається стримати, але також треба бути дуже же обережними. Харківщина, Донеччина, Часів Яр – дуже складно. Потрібно підсилювати і бути обережними, тому що багато буде пасток. Але я бачу, що і росіян також чекають пастки там.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чи приїздив Орбан до Києва з амбіціями щодо Закарпаття.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, чи довго росіяни ще обстрілюватимуть Харків.