Про це стало відомо із повідомлення пресслужби волонтерського штабу “Українська команда”.

“Це важлива нагорода для нашої команди. Вона свідчить про те, що наша праця, та допомога, яку «Українська команда» надає військовим та цивільним з перших днів широкомасштабної війни, – дійсно потрібна і корисна”, – наголосив під час отримання нагороди представник “Української команди” Орест Криштафович.

“Працюємо далі! Підтримуємо наших захисників і наближаємо перемогу разом!”, – додали у волонтерському штабі.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

IV Київський форум волонтерів відбувся сьогодні, 12 липня. В ньому взяли участь представники волонтерських організацій, ЗСУ та органів центральної і місцевої влади. Форум ставив за мету об’єднати зусилля учасників для ефективної комунікації між військовими, волонтерами, органами влади, профспілками та правниками. Зокрема, в напрямку фізичної та психологічної реабілітації постраждалих внаслідок російської агресії в Україні.