Її досвід, інновації та глобальний вплив змінюють не лише технічні аспекти процедури, але й загальне сприйняття цієї послуги у світі краси.

Один з найпоширеніших стереотипів, з яким стикається Марія, — це думка про те, що нарощені вії виглядають неприродно та "штучно". "Насправді, сучасні техніки дозволяють створювати абсолютно натуральний ефект", - пояснює видатна екпертка. "У студіях MARY LASH ми спеціалізуємося на 'нарощуванні без нарощування', підкреслюючи природну красу клієнта". Крім того, інновативними в MARY LASH є вії наближених до кольоротипу відтінків та ультратонкі, що максимально схожі на реальні.

Другий за популярністю торкається часу: “процедура нарощування вій потребує від трьох годин”. По-перше, професійний майстер виконує процедуру за 1,5-2 години, а по-друге, кожна жінка економить 10 хвилин вранці і ввечері, адже їй не треба фарбувати та змивати повноцінний макіяж. Інший поширений міф полягає в тому, що процедура нарощування вій шкідлива або некомфортна. Марія рішуче спростовує це: "Якщо процедуру виконує професіонал за стандартами якості, клієнт не відчуває жодного дискомфорту. Більше того, багато наших клієнтів засинають під час процедури!"

Популярні новини зараз
Заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся з попередженням — зробіть це негайно Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Екстраординарна авторська методика Марії Чебаненко, розроблена на основі 15-річного досвіду, стала еталоном якості для тисяч майстрівʼ. "Коли я починала, не було ні шкіл, ні чітких правил", - згадує Марія. "Тепер же наша методика підтримує безпеку, комфорт і найвищий рівень якості". Досягнення Марії є приголомшливими: вона заснувала мережу студій MARY LASH, що успішно працює з 2015 року, створила школу для майстрів, де навчила більше 5000 спеціалістів, розробила власну лінійку продуктів для нарощування вій, яка входить в топ-3 брендів країни. Її майстер-класи пройшли у 7 країнах Європи та Азії, а географія її студентів охоплює більше 40 країн. Вона неодноразово вигравала міжнародні чемпіонати з нарощування вій, а з 2017 року стала визнаним суддею та keynote-спікером на глобальних б'юті-конференціях.

Сьогодні Марія Чебаненко продовжує свою місію, запускаючи новий унікальний курс для б'юті-майстрів та власників салонів. Її мета — передати свій підприємницький досвід, допомагаючи створювати успішний бізнес. Завдяки зусиллям таких талановитих професіоналів як Марія, індустрія краси стає більш професійною, інноваційною та орієнтованою на клієнта, а її сприйняття змінюється у глобальному масштабі, де природність та індивідуальність стоять на першому місці.