Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Є така штука, яка називається Будапештський меморандум. Ну, так (ред. – смішно), але ж справедливо апелювати ми маємо до нього, ви нам гарантували», - зазначає Тарас Семенюк.

Так, констатує гість програми, наші партнери не виконали тих обіцянок, про які йдеться у Будапештському меморандумі, а про росію тут узагалі нема чого говорити. Принагідно він згадує слова Лаврова під час однієї із закулісних дискусій, що цим документом можна хіба що підтертися.

«Але в цьому разі ми маємо для себе як нація, як суспільство провести роботу над помилками. Ми розуміємо, що нас розвели, значить, ми не повинні допустити подібного сценарію знову, коли якийсь меморандум начебто нам дає якусь надію, а потім тупо не виконується», - стверджує Тарас Семенюк.

Як він пояснює, щоб виконати якусь обіцянку, у тебе має бути певний рівень сприйняття відповідальності за невиконану річ, а це вже репутація. За словами експерта, репутація – це довіра до ваших кроків сьогодні, яка базується на виконаних обіцянках вчора, і це дає запоруку того, що з вами будуть працювати в майбутньому, тобто виконав обіцянку – оце є репутація.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Антон розповів, що буде з Україною у наступному солярі.

Також Знай.ua писав про те, що Чорновіл розповів, чи зможе Україна зробити з Папи Римського свого посередника.