Батальйон сьогодні воює на Сіверському напрямку в дуже важких умовах. Про це повідомив у Facebook керівник «Української команди» Артур Палатний.

«Батальйон "Свобода" сьогодні у неймовірно важких умовах відбиває атаки ворога біля Спірного, на Сіверському напрямку. Вони фактично у напівоточенні. Орки намагаються взяти їх у кільце. І нашим героям дуже потрібна наша підтримка», - сказав під час передачі безпілотників Артур Палатний.

Він зазначив, що дрони - це те, що дійсно підсилить наших захисників і допоможе їм знищити більше ворогів на цьому напрямку.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» та Володимир Кличко передали одному з підрозділів Головного управління розвідки повнопривідний броньований автомобіль «Кобра» українського виробництва. Це вже пʼятий такий позашляховик, переданий українським захисникам.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні
Показати ще

Також «Українська команда» передала 28 механізованій бригаді імені Короля Данила партію літаків-камікадзе, ретранслятор та катапульту до них.