Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Курська область, на території якої зараз знаходяться наші війська. Якою є подальша доля цієї землі? Ми її обміняємо на наші землі, чи вона увійде до складу України?

У розкладі на серпень я сказала так, що на території Курської області йтиме війна довгий час, тобто вона перетвориться на поле бойових дій на невизначений період.

А щодо Білгородської області, то абсолютно точно частина Білгородської області буде анексована у росії, там буде така сіра буферна зона, або там навіть розмістяться українські бази, або, можливо, в майбутньому бази НАТО. Тобто частина Білгородської області вже до росії не повернеться.

росія бігатиме і намагатиметься вести переговори щодо Курської області. І жителі, і сама область зазнають постійних поранень, тобто обстрілів, обстрілів, обстрілів. Саме мешканці Курської області відчують на собі, що таке жити під обстрілами, що таке ховатись у підвалах, що таке залишатися без своїх будинків. Тобто, вони на собі відчують усе це горе, яке пережили українці.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Простір надовго залишається у цій галузі токсичним та закритим для людей. Тому ті, які шукають мирного та щасливого життя, мають цю сферу залишати. Ця область практично вся перетворюється на поле бойових дій на невизначений термін.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш попередила, що незабаром путін знову почне загрожувати ядеркою.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи росія використовує ядерну зброю.