Про це він розповів у своєму блозі.

«Звичайно, бажано продовжувати наступ на Рильськ, Льгов, Кучатов і Курськ. Тобто наступ має поширюватися, треба підвищувати ціну, треба оточувати, захоплювати більші міста, великі міста, загрожувати їм, де потенційно проживає велика кількість людей», - заявляє Олександр Мусієнко.

Як він пояснює, у селах на Курщині живе не так багато людей, а нам треба підвищувати ціну – захоплювати міста, де більше населення, яке більше впливає на економіку і, відповідно, на інтереси путіна. Таке подальше просування ЗСУ і знищення логістики противника, стверджує експерт, змусить російське командування перекидати війська з Донбасу на Курщину.

Однак, попереджає він, треб розуміти, що ситуація на Донбасі буде ускладнюватися, ворог тисне, має локальні успіхи, і ми маємо бути готовими до того, що ЗСУ доведеться ще десь відійти. До того ж, додає експерт, не треба забувати про затримки поставок, зокрема, і в Німеччині точаться дискусії щодо допомоги.

«У цей час наш розрахунок на Донеччині буде полягати в тому, що ворог може все ж таки зняти певні свої сили на Курщину і Білгородщину, а нам вдасться на певних рубежах наших великих міст-фортець на Донеччині зупинити просування ворога, виснаживши його і унеможлививши подальший рух. Можливо, це станеться у вересня, можливо, наприкінці вересня», - розповідає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що рух на Курськ вимагає від ЗСУ резервів і сил із Донеччини.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував ситуацію щодо котла для росіян на Курщині.