Відповідне звернення опублікував у Facebook перший заступник голови "УДАРу Віталія Кличка", керівник Центрального виконкому партії Артур Палатний.

"Долучився до патріотичного флешмобу від партії "УДАР Віталія Кличка" - "Кольори Свободи". І вас закликаю! У День Державного прапора та напередодні Дня Незалежності України давайте прикрасимо все навкруги синьо-жовтими кольорами свободи", - закликав Артур Палатний.

Він зазначив, що завдяки українським захисникам кольори українського прапора вже майорять на Курщині.

"Переконаний, що невдовзі синьо-жовті кольори замайорять у Донецьку, Луганську, Севастополі, Симферополі. Слава Україні та смерть ворогам!" - наголосив Палатний.

Популярні новини зараз
Треба готуватися до найгіршого: українців приголомшили перспективами на опалювальний сезон Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що партія "УДАР Віталія Кличка" ініціювала патріотичний флешмоб "Кольори Свободи". В УДАРі запропонували у День Державного прапора та День Незалежності розмістити українські прапори та синьо-жовті стрічки всюди - на вікнах та балконах будинків, на автівках, на наплічниках, сумках, на одязі тощо.