Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Він нагадує кота, якого ви намагаєтеся віддерти від свого дивану чи від подушки. От серйозно. Він реально от сам по собі настільки не хоче влазити у війну, що аж пищить. От скільки я на нього не дивлюся, я ж кажу, це як ви кота відтягуєте, і він не хоче влазити.

Але на нього скажений тиск, на нього дійсно від є тиск з боку рф, тиск дуже серйозний, наймовірніше, із погрозами чи загрозою навіть життю. Він це розуміє. Таке враження, що він намагається домовитися і з Богом, і з чортом, і з ким завгодно, аби тільки мати підстраховку хоч де-небудь. То до нього Китай приїжджає, то він там десь на Захід таємно бігає. Такого формату.

Він особисто дуже сильно не хоче втручатися у війну в Україні. А от вагнерівці або саме російська армія, яка є на території Білорусі, - оце інша історія. І тут у мене воно все одно продовжує випадати більше з позиції провокацій.

Наразі я не бачу в якомусь оглядному майбутньому того, що ми говоримо саме про наступ. Провокації видно реально, якісь промацування, провокативні дії, можливо, навіть застосування озброєння, я маю на увазі ракетного з того боку чи дронового. Але щоб саме захід – ні.

Популярні новини зараз
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Якщо хочете жити – відмовтеся: три категорії продуктів, що підвищують ризик онкології
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Попенко заявив, що підвищення тарифів для населення на електроенергію – це шлях у нікуди.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла яким містам загрожує сильний обстріл.