Про це він розповів у своєму блозі.

«Він заявив, що має таке відчуття, що Україною керують якісь прибульці, а, можливо, навіть іноземці. Добрий день, вітаємо. Так, іноземці, точно не росіяни керують Україною, слава Богу. Так за це і війна, щоб росіяни не керували Україною, щоб Україною для росіян керували іноземці, так, звичайно», - розповідає Михайло Шейтельман.

А далі, продовжує експерт, путін заявив, що росія ніколи не відмовлялася від ідеї укласти мир з Україною, але лише на основі тих документів, які, за його словами, були узгоджені та фактично парафовані у Стамбулі.

«Їх ніхто не підписував, відповідно, це такий самий папірець, як я зараз вам напишу мирний договір з рф. На них ніхто не погодився. Тож яка різниця, хто, де і що 2,5 роки тому писав? Ось у них усі такі спогади. А у 2014 році був Янукович президентом, отже, зараз Янукович президент. Ну, приблизно так вони і живуть. У них у 2000 путін став президентом, отже, у них путін президент. Така ж історія тепер із цими стамбульськими угодами», - пояснює Михайло Шейтельман.

Також він зазначає, що путін дуже проколовся у цій заяві, сказавши, що ці документи були фактично парафовані. Тобто, розмірковує експерт, виходить, що вже несли руку з печаткою, але не поставили, то, може, ці документи навіть до зали обговорень не донесли. Тож, констатує він, путін ці казки може розповідати лише тим, хто приїжджає до нього на Східний економічний форум, а ми знаємо правду.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак заявив, що зараз на фронті на нас чекає серія взаємних ляпасів.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов пояснив важливість захисту Покровська.